Vildmarksboende

Välkommen till Vildmarksboende vid Granåsens fäbodar!

Den gamla yxan splittrar den vresiga gamla björken till ved som läggs på den värmande rogivande kvällselden. En sotig kaffepanna, fylld med kaffe och gamla minnen från otaliga lägereldar, är snart klar att ge dig en smakupplevelse som bara kan upplevas i vildmarken. Ni har kommit till Granåsen.

Mitt i den djupa granskogen 8 km från byn får du uppleva ro, stillhet och tystnad. Här får du en unik möjlighet att umgås med dig själv och dina närmaste på ett ursprungligt, naturnära och enkelt sätt, fria från jäkt, stress och trafikbuller.

På Granåsen finns tre varsamt renoverade fäbodstugor med vardera fyra bäddar och utan moderna bekvämligheter! Maten lagas utomhus över öppen eld, eller på gasolspis inomhus om vädret så kräver.

Det gamla stallet till har vi gjort om till en ”gemensamhetslokal” med grillplats och bord och bänkar. En mysig plats där man kan träffas, trivas och njuta av en bit mat.

Kontakta oss för prisuppgift

Granåsen

Ta del av vad naturen erbjuder, såväl känslomässigt som möjligheterna till bär och svampplockning. Sensommar och höst befinner in er här i bärrika marker. Hallon, blåbär, lingon och hjortron är aldrig långt borta.

Ge er själva en chans att varva ner, låt både kropp och själ få den återhämtning som de så väl behöver, boka in en oförglömlig vistelse i den djupa granskogen på Granåsens fäbodar!

Vildmarksboende
Vildmarksboende