Ställplatser

Välkommen du också för ett besök på vår ställplats!

Drömmer du om en sommar full av avkoppling och äventyr i vacker natur? Då är vår ställplats precis det du söker. Beläget intill den vackra Indalsälven, omgivet av grönska och fridfullhet, erbjuder vi en plats där du kan koppla av och må gott.

Här kan du njuta av stillheten och skönheten i Ragunda kommun samtidigt som du får möjlighet att utforska allt som vår underbara plats har att erbjuda. För de som älskar fiske väntar Indalsälven med sina rika vatten, redo att locka dig med sin potential för spännande fångster. Och för de äventyrliga själarna erbjuder vi möjligheten att hyra kanoter och ge sig ut på äventyr längs vattendraget, eller varför inte ge sig ut på en vandring i den omgivande naturen och upptäcka dess gömda skatter?

Vår ställplats är inte bara en plats att parkera din husbil eller husvagn, det är en port till en värld av avkoppling och äventyr. Oavsett om du söker lugn och ro eller spännande aktiviteter, så är Zorbcenters ställplats den perfekta basen för din sommarsemester.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt paradis vid Indalsälven, där varje dag är fylld av möjligheter till glädje och upptäckter.

Välkommen till Döviken, välkommen till Zorbcenters ställplats!


Alla platser har tillgång till källvatten, sopkärl, torrdass och grillplats intill älven.
Några platser har också elanslutning,
Servicehus finns ca: 500m bort.

Båt och kanoter finns att hyra, liksom enklare fiskeutrustning. Bastu och badtunna går också bra att hyra.

Naturligtvis har ni tillgång till Zorbcenters övriga aktiviteter.

Pris: Ställplats 150kr / dygn. El: 20kr / dygn.

Ställplatser