Offroad

Vill ni prova på en häftig, utmanande och lärorik gruppaktivitet?
Då rekommenderar vi offroadkörning!

Är du redo för en adrenalinkick som för dig rakt in i spännande terräng?
Hos oss behöver du inte drömma om äventyr – du kan uppleva det!
Terrängbilskörning, är den ultimata utmaningen för bilentusiaster och äventyrssökare i alla åldrar.

Förbered dig på att kasta dig in i den vilda terrängen efter en kortare teorigenomgång där vi vägleder dig genom de grundläggande principerna för terrängbilskörning. Sen är det dags att sätta fart! Med en erfaren instruktör vid din sida navigerar du genom skogen på våra banor med varierande svårighetsgrader. Du får inte bara chansen att testa dina körfärdigheter i en verklig terrängmiljö, utan även ta del av värdefulla tips och råd från vår instruktör.

Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare med ett färskt körkort, är terrängbilskörning den ultimata utmaningen för dig. Låt inte dina drömmar stanna vid att titta på från sidan – sätt dig bakom ratten och upplev den otroliga känslan av att behärska naturens terräng i en kraftfull terrängbil.

Kliv in i äventyret och boka din plats idag – spänningen väntar!

 

Man kan vara upp till 4 personer per bil som turas om att köra.

 

Körkort är ett krav.
Vid alla våra motoraktiviteter är nykterhet ett krav.

Kontakta oss för prisuppgift och mer info!

Film på Op.se från vårträffen 2015!

Bilder från vårträffen 2015!

Körning med egna fordon!
Det finns också möjlighet både för dig som privatperson som för företag att hyra våra banorna för att köra med egen bil/fyrhjuling. Tveka inte ta kontakt med oss om du är intresserad.

Vill ditt företag använda vårt banområde?
Hos oss hittar ni den perfekta anläggningen för demonstration eller utbildning kring ett fordon då vi har en mycket stor variation av banor som passar de flesta typer av fordon.
Självklart så ordnar vi också med det runt omkring som konferens/möteslokal, mat, boende samt möjligheten att kombinera upplägget med våra andra aktiviteter!
För att få bäst uppfattning om vilka möjligheter som finns så rekommenderar vi att ni besöker oss, vi bjuder självklart på kaffe!

Kontakta oss för prisuppgift och mer info!